Regio West-Brabant Extranet

Wachtwoord vergeten?
Login Sluiten
Print

TV-Series 2007-2009

De afgelopen jaren heeft SES West-Brabant succesvol samengewerkt met Brabant10 aan de TV programma’s "De Boer op" en de "De Mooiste 11".

 

SES heeft ook in 2009 een TV serie laten produceren en uitzenden door Brabant10: Op de Bonnefooi. In de serie lag de nadruk op het profileren van West-Brabant als aantrekkelijke regio voor de watersportliefhebber/waterrecreant. Ook zijn de routenetwerken (wandelen en fietsen inclusief wielersport) onder de aandacht gebracht. Aan alle in SES West-Brabant deelnemende gemeenten is aandacht besteed in de TV serie van 2009. In totaal zijn elf afleveringen van 20 minuten gemaakt en uitgezonden in de gehele provincie Noord-Brabant. Het opgenomen materiaal is rechtenvrij te gebruiken. Deze activiteit is financieel mogelijk gemaakt door inzet van middelen van de RAC R&T.

 

In 2010 wordt een nieuwe TV serie gemaakt met een ander format. Tevens worden de mogelijkheden onderzocht om de serie ook in andere provincies uit te laten zenden. De eerder gemaakt TV series worden in 2009 herhaald op Brabant10. Hierdoor is er het hele jaar aandacht voor de regio op Brabant10.

 

Samenvatting

Brabant 10 heeft in opdracht van SES de TV series "De mooiste 11", "De Boer Op" en "Op de Bonnefooi" geproduceerd en uitgezonden.

Bekijk de uitzendingen op de website van Brabant 10.

Contact

Nico Sommen

T. 076 5027233

E. nico.sommen@west-brabant.eu