Regio West-Brabant Extranet

Wachtwoord vergeten?
Login Sluiten
Print

Quick Scan Countdown 2010

Aanleiding

Op 18 december hebben de 18 West-Brabantse gemeenten en de Zeeuwse gemeente Tholen zich achter de Countdown 2010 Verklaring geschaard. In de brief van de voorzitter van de Stuurgroep Duurzame Ontwikkeling West-Brabant, de heer J.J. Luteijn d.d. 7 april 2009 is de eerste vervolgstap aangegeven, namelijk de uitvoering van een quick scan.

 

Doel

De quick scan is bedoeld om de mogelijkheden te verkennen voor de gemeenten om uitvoering te geven aan Countdown 2010. Daartoe wordt geïnventariseerd wat de relevante lopende, geplande en mogelijke nieuwe initiatieven voor biodiversiteit binnen de gemeente zijn. Tevens wordt de gemeente, voor zover dat nodig is, begeleid bij het bepalen van een ambassadeurssoort. De quick scan is uitgevoerd door NovioConsult en gefinancierd door de provincie Noord-Brabant.

 

Samenvatting

De quick scan is bedoeld om de mogelijkheden te verkennen voor de gemeenten om uitvoering te geven aan Countdown 2010. Daartoe wordt geïnventariseerd wat de relevante lopende, geplande en mogelijke nieuwe initiatieven voor biodiversiteit binnen de gemeente zijn.

Contact

Contactpersoon Countdown 2010:

K.A. (Kristie) van Damme-Swolfs

Beleidsmedewerker Duurzaamheid

T: 076 5027227

E: kristie.vandamme@west-brabant.eu