Regio West-Brabant Extranet

Wachtwoord vergeten?
Login Sluiten
Print

Grenzeloos zakendoen in het groen

Samen met het Vrijetijdshuis Brabant , Toerisme Provincie Antwerpen, Toerisme Vlaams-Brabant, Regio-VVV Zuidoost-Brabant Meetings & Conventions en Regio-VVV Meierij & Noordoost-Brabant heeft SES West-Brabant gewerkt aan het project Grenzeloos Zakendoen in het Groen.
 Doel van het project was om middels een haalbaarheidsstudie de behoeften en mogelijkheden nagaan om gezamenlijk MICE-activiteiten verder te ontwikkelen en uit te bouwen met de focus op een groene, landelijke omgeving, alsmede een grensoverschrijdende samenwerking op dit vlak nader te onderzoeken.


In het kader van het project zijn aanbevelingen geformuleerd voor concrete, gezamenlijke productontwikkeling en promotiemogelijkheden alsook voor een optimale organisatiestructuur voor toekomstige samenwerking. Hiervoor is een haalbaarheidsstudie uitgevoerd. Deze studie is uitgevoerd door NRIT Onderzoek.


Op 8 december 2009 heeft het slotsymposium voor dit project plaatsgevonden. In aanwezigheid van de projectpartners en zo’n 30 vertegenwoordigers van (MICE) accommodaties in de drie provincies zijn de resultaten van het onderzoek gepresenteerd

 

Samenvatting

Hieronder kunt u enkele documenten downloaden betreffende het project "Grenzeloos zakendoen in het groen"

PowerPoint presentatie van NRIT Onderzoek

Volledige rapportage van het onderzoek

Verslag slotsymposium 8 december 2009

Contact

Nico Sommen

T. 076 5027233

E. nico.sommen@west-brabant.eu