Regio West-Brabant Extranet

Wachtwoord vergeten?
Login Sluiten
Print

Baan Bonus West-Brabant

Het kabinet heeft in maart 2013 de Landelijke aanpak Jeugdwerkloosheid gepresenteerd. Hier is een budget van 50 miljoen voor beschikbaar gesteld. Voor West-Brabant is ca. € 700.000,- gereserveerd.

 

West-Brabant zet in op drie projecten:
1. De BaanBonus
2. Intersectorale Beroepen oriëntatie als instrument om werkzoekenden te plaatsen op de Gouden Lijst van West-Brabant.
3. De vijf subregio's rondom de gemeenten Breda, Bergen op Zoom, Roosendaal, Oosterhout en Etten-Leur gaan extra middelen inzetten om de jeugdwerkloosheid in hun regio te bestrijden.

 

BAANBONUS

De BaanBonus is een nieuwe subsidieregeling als stimulans aan werkgevers voor het creeren van meer (leer)banen. De Regio West-Brabant zet samen met de gemeente Breda een nieuwe subsidieregeling in om de werkloosheid aan te pakken. De regeling is bedoeld om jongeren (tot 27 jaar), ouderen (vanaf 55 jaar) en arbeidsgehandicapten aan het werk te helpen. Het college van burgemeester en wethouders heeft hiervoor de regionale subsidieregeling ‘Stimuleringsregeling Baan Bonus regio West-Brabant 2013-2014’ in het leven geroepen. Deze regeling treedt per 1 december 2013 in werking en geldt voor de gehele regio West-Brabant.

 

Wilt u meer informatie? Ga naar de website van het rpA, klik hier.

Wilt u de BaanBonus aanvragen? Ga naar de website van het rpA, klik hier.

 

 

Samenvatting

De BaanBonus is een subsidieregeling voor werkgevers. De regeling is bedoeld om jongeren (tot 27 jaar), ouderen (vanaf 55 jaar) en arbeidsgehandicapten aan het werk te helpen.

Bekijk de website: http://rpa.west-brabant.eu

 

Contact

Voor vragen kunt u terecht bij

de heer B. Lawa van de ATEA-groep,

T: 076 - 529 4977

E: regionalebaanbonus@breda.nl of

b.lawa@ateagroep.nl