Regio West-Brabant Extranet

Wachtwoord vergeten?
Login Sluiten

West-Brabantse gemeenten

Gemeenten in de Regio West-Brabant
Lees meer »
Print

Erik Kiers wordt directeur-secretaris van Regio West-Brabant

05-07-2017

Erik Kiers, 38 jaar en geboren in Almelo, is vanaf 1 september 2017 de nieuwe directeur-secretaris van Regio West-Brabant. Hij is vandaag benoemd in het algemeen bestuur van Regio West-Brabant. Hij volgt Mart Dircks op die in februari 2017 afscheid nam. Erik Kiers is op dit moment hoofd Strategische Eenheid en adjunct-directeur van regio Holland Rijnland.

 

Het bestuur is blij met de aanstelling van Erik Kiers
Voor het bestuur is het belangrijk dat Regio West-Brabant een nieuw ambtelijk boegbeeld krijgt die de West-Brabantse opgaven oppakt. Erik Kiers is een netwerker en verbinder pur sang. Hij heeft uitstekend zicht op de inhoudelijke opgaven waar regio’s zoals West-Brabant voor staan. Daarnaast heeft hij een goede visie op de organisatorische stappen die gezet moeten worden om deze inhoudelijke regionale ambities te realiseren.

 

“De regio West-Brabant geeft met ‘Samen sterk voor Werk’ blijk van een duidelijke focus. Centraal staat de vraag hoe we als overheid organiseren op de slimste en beste oplossingen om te komen tot een excellent vestigingsklimaat. Een opdracht waar ik graag samen met de 19 gemeenten, het bedrijfsleven, het onderwijs en andere partners een waardevolle invulling aan geef. Ik kijk uit naar onze samenwerking.”, aldus Erik Kiers.

 

Samenwerking Regio West-Brabant
De gemeenschappelijke regeling, Regio West-Brabant, is op 1 januari 2011 opgericht. Vanaf die datum werken de 18 West-Brabantse gemeenten en het Zeeuwse Tholen samen.

« Terug naar het nieuwsoverzicht